پاتوق خردادماه سمپادی های یزدی مقیم تهران

۰۳/۰۴/١۴۰١ ( ۹#)

سلام به همه‌‌ی ۰۲١ی‌های عزیز، طبق روال فعلی و برنامه ریزی انجام شده پاتوق‌ها را به صورت مستمر و حضوری برگزار خواهیم کرد. به همین منظور، چهارشنبه چهارم خردادماه از ساعت ۷ تا ١۰ شب در محل خانه خلاق (کافه خانه خلاقیت) (واقع در خیابان انقلاب، خیابان قدس بعد از کوچه بزرگمهر نبش کوچه‌ آذین) دور هم جمع می‌شیم. از همه دوستان هم خواهشمندیم ما را همراهی کنند. با توجه به امکانات صحبت شده در پاتوق می تونیم از بردگیم های موجود در محل کافه هم استفاده کنیم.

ضمنا گزارش نهایی هیئت اجرایی فعلی در همین ماه ارائه خواهد شد و هیئت اجرایی جدید از این ماه فعالیت خودشون رو شروع خواهند کرد.
آدرس خانه خلاق : خیابان انقلاب، خیابان قدس خیابان قدس بعد از کوچه بزرگمهر نبش کوچه‌ آذین
آدرس روی نقشه: https://goo.gl/maps/PeZnYNo3gv4tzigx9
دسترسی از طریق بی‌آرتی: در ایستگاه دانشگاه تهران از خط شماره ١ سامانه بی آر تی (پایانه آزادی- چهارراه تهرانپارس) پیاده شده و با مقداری پیاده روی از خیابان قدس به محل پاتوق می رسید.
دسترسی از طریق مترو: در ایستگاه میدان انقلاب از خط شماره۴ (ارم سبز -شهیدکلاهدوز) مترو تهران پیاده شوید و با مقداری پیاده روی از خیابان قدس به محل پاتوق می رسید.