با سلام خدمت همه دوستان و همراهان ۰۲۱ ای عزیز
در راستای برنامه طبیعت گردی اعلام شده قبلی با توجه به نظرات دوستان و همراهان تاریخ برگزاری برنامه از تاریخ ۲۲/۲/۹۶ به تاریخ ۲۹/۲/۹۶ تغییر پیدا نموده است.ایشالله در صورت رسیدن به حد نصاب واسه برنامه طبیعت گردی هفت آبشار برگزار خواهد شد.
همه عزیزانی که تمایل دارن شرکت کنند حداکثر تا دوشنبه شب (۲۵ اردیبهشت) وقت دارند که اعلام آمادگی نموده و به شماره آقای حیدری مقدم ۰۹۱۳۲۵۴۰۶۳۳ یا ادرس تلگرام hamidheidary@ به هر طریقی دوست دارن خبر بدن. امیدوارم در تاریخ جدید بتونیم برنامه رو برگزار نماییم و این برنامه از بهترین برنامههامون باشه
نکات قابل توجه:
- در خصوص انتخابات حتما دوستان شناسنامه و مدارک لازم رو برای رای دادن به همراه داشته باشند که در اولین فرصت این کار رو انجام خواهیم داد. حتی المقدور هم در حوزه تهران رای می دیم که دوستانی که علاقه مند به دادن رای برای شوراهای شهر نیز می باشند بتونند رای دلخواه خودشون رو به صندوق بیاندازند.
- هزینه حدود ۶۷ هزار تومان میباشد، بدون نهار، که نهار رو هم ایشالله ساندویچ میگیریم خودمون و دورهم می خوریم هم خوش میگذره هم خیلی نمیشه. (البته دوستان می تونن نهار با خودشون بیارن)
- لطفا همراه با اعلام آمادگی و واریز وجه به کارت شماره {۷۶۸۹-۱۳۰۶-۹۹۷۳-۶۰۳۷ به نام حمیدرضا حیدری مقدم} خواهش می کنیم نام پدر و شماره ملی و تاریخ تولدتون رو هم برای بیمه به ایشون اعلام کنین.
- ساعت حرکت ۵ صبح و برگشت حدودا ساعت ۱۱ شب داخل تهرانیم ایشالله
- از میدان ونک و مترو شریف راه میفتیم.
- پیاده روی و طبیعت گردی در مناظر زیبای منطقه رو تو برنامه خواهیم داشت.
- کفش مناسب و لیوان و قاشق و کرم ضدآفتاب و دفترچه بیمه و کارت ملیتون رو هم بیارید.
- البته با توجه به وضعیت آب و هوایی و برنامه تفریح در کنار آبشار لباس مناسب و حتی اضافه هم با خودتون بیارین
- بیمه هم که داریم مث همیشه.
پ.ن: هرگونه وسایل مورد نیاز و اطلاعات بیشتر به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.
منتظر دیدار دوستان هستیم.
لینک مرتبط با برنامه قبلی: https://021.sampad.info/1396/02/12/07-01-haftabshar/