«کاربران اینترنت اکسپلورر از کاربران دیگر مرورگرهای موجود، احمقترند.» ممکن است فکر کنید که این جمله بیادبانه است، اما این دقیقا تیتری است که «بیزنس اینسایدر» برای گزارش خود از یافتههای یک پژوهش جدید برگزیده است. پژوهشی که از دیروز همچون یک بمب خبری در بسیاری از وبسایتهای معتبر فنآوری اطلاعات منتشر شده و دست به دست در میان کاربران شبکههای اجتماعی گشته است.
این پژوهش که با بهرهگیری از یک تست IQ (بهره هوشی) آنلاین از ۱۰۰ هزار کاربر اینترنت انجام شده، نشان میدهد که بهره هوشی کاربران اینترنت اکسپلورر (IE)، مرورگر پیشفرض ویندوز، نسبت به کاربران مرورگرهایی نظیر گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و سافاری، پایینتر است. در واقع این پژوهش نشان داده است که بهره هوشی کسانی که با آگاهی از وجود مرورگرهای بهتر، همچنان از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند، از حد متوسط پایینتر است.
شاید نتیجهگیری موسسه پژوهشی آپتیکوانت کمی بیرحمانه به نظر برسد، اما نتیجه این پژوهش را میتوان در همین یک جمله خلاصه کرد: «اینترنت اکسپلورر، مرورگر احمقها است.» نمودار منتشر شده از نتایج این پژوهش نشان میدهد که تفاوت چشمگیری میان کاربران سایر مرورگرها به چشم نمیخورد. نمودار زیر، نشانگر میانگین آیکیوی کاربران هر مرورگر است. رنگ قرمز وضعیت کنونی و رنگ آبی آمار سال ۲۰۰۶ را نشان میدهد.
سهلانگاری و تنبلی کاربران، عامل شیوع استفاده از اینترنت اکسپلورر
اینترنت اکسپلورر ناامنترین مرورگر موجود در جهان است. اما چرا همچنان پرکاربردترین مرورگر جهان، همین IE ناامن است؟ اگر شما کاربر ویندوز باشید، برای گشتوگذار در اینترنت لزوما نیاز به نصب مرورگر دیگری ندارید و همین باعث میشود که اکثر کاربران از همین مرورگر پیشفرض ویندوز برای وبگردی استفاده کنند، در حالی که امکانات کروم، فایرفاکس، اپرا و حتی سافاری اصلا با اینترنت اکسپلورر قابل مقایسه نیست.
نمودار پایین، درصد آیکیوی کاربران مرورگرهای گوناگون را در ردههای سنی مختلف نشان میدهد. بهعنوان مثال، میتوان دید که فایرفاکس (خط سبز زنگ) کمترین میزان کاربران «احمق» و بیشترین میزان کاربران متوسط و بالاتر از حد متوسط (بهره هوشی) را دارد.
۹۵ درصد کسانی که از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند، هیچ اطلاعی درباره روش نصب و استفاده از مرورگرهای دیگر ندارند. اینترنت اکسپلورر با بسیاری از استانداردهای وب سازگاری ندارد و هر سال میلیونها ساعت از وقت برنامهنویسان جهان برای سازگار کردن وبسایتهای گوناگون با این مرورگر به هدر میرود. با این حال، همچنان این مرورگر در بازار رقابتی مرورگرها، پیشتاز است، اگرچه سیری اکیدا نزولی در پیش گرفته و دارد بازی را به رقبای هوشمندی نظیر کروم و فایرفاکس میبازد.
گزارش کامل یافتههای این پژوهش را میتوانید در قالب یک فایل پیدیاف در وبسایت رسمی موسسه پژوهشی آپتیکوانت ببینید.
منبع :
http://www.businessinsider.com/study-internet-explorer-users-are-dumber-2011-7
من که خوندم واسم هم خیلی جالب بود هم خوشم اومد چون همیشه فایرفاکس رو به اکسپلورر ترجیح دادم,امیدوارم که شما هم خوشتون اومده باشه!
خدا رو شکر که من از فایرفاکس ایتفاده میکنم
همین امروز هم ریشه IE رو از کامپیوترم میخشکونم که یه وقت برچسب حُمق بهم نزنن 😉
احمق یا با هوش، چون اینترنت اکسپلورر به همراه ویندوز نصب ميشه و لازم نيست که عمليات اضافه ای انجام بديد، خود به خود پرکاربرد ترين مرورگر هست و تا به همين روال پيش بريم، خواهد بود
اکثر نرم افزار های تحت وب که با زبان های برنامه نویسی مایکروسافت نوشته میشن هم بهترین کارایی رو در اینترنت اکسپلورر دارند
در مورد امن تر بودن بقیه ی مرورگر ها نسبت به اینترنت اکسپلورر، یه نکته ی مهم وجود داره که هکر ها وقتشون رو برای مرورگری صرف می کنن که بیشترین کاربر رو داره و هیچ معلوم نیست که اگر بقیه ی مرور گر ها هم در معرض حجم حمله هایی که به اینترنت اکسپلورر میشه یا بدافزارهایی که برای اون طراحی میشه، قرار می گرفتند، باز هم انقدر ایمن بودن؟
فکر کنم که اين بررسی خيلي کلی بوده و بسیاری از فاکتورها رو در نظر نگرفته
البته اينجانب از حدود 6-5 سال پیش از اپرا استفاده می کردم و چند وقتیه که گوگل کروم جاشو گرفته و همیشه حس کردم که این دوتا سریعترن، کمتر هنگ می کنن و اپرا همیشه Tabbed Browsingداشت، خیلی قبل تر از اینترنت اکسپلورر، ولی به هیچ وجه نمیشه گفت کسی از روی حماقت سراغ اینترنت اکسپلورر میره
به یه جملهتون اعتراض دارم:
«اکثر نرم افزار های تحت وب که با زبان های برنامه نویسی مایکروسافت نوشته میشن هم بهترین کارایی رو در اینترنت اکسپلورر دارند»
بهترین کارایی کلمه خیلی مناسبی نیست. بهتر اینه که بگیم بسیاری از برنامههای تحت وب که با ابزارهای ماکروسافت نوشته میشه، فقط توی اینترنت اکسپلورر قابل نمایش است.
در مورد یه جمله هم خیلی مطمئن نیستم: «چون اینترنت اکسپلورر به همراه ویندوز نصب میشه و لازم نیست که عملیات اضافه ای انجام بدید، خود به خود پرکاربرد ترین مرورگر هست و تا به همین روال پیش بریم، خواهد بود »
من فکر میکنم به زودی اوضاع خیلی خیلی تغییر خواهد کرد.
شاید بهتر باشه به جای حماقت اسمش رو بذاریم هوش کامپیوتری
ولی چیزی که من در بین اطرافیان و دوستان و دانشگاه و … دیدم کسایی که در کار با کامپیوتر ضعیف تر هستند از اکسپلورر استفاده میکنند. حتی از طریقه پشت کامپیوتر نشستن و تایپ افراد میشه فهمید چقدر با مهارت های کامپیوتری اشناییت دارن چه برسه به نرم افزار هایی که استفاده میکنند.
از طرفی اگه اینم رو در نظر بگیریم که کامپیوتر و ابزارهایی مثل اون به بچه های این دوره یک نوع هوش و زرنگی میده شاید بشه گفت street smart اون واژه ی حماقت چندان اشتباه نیست.
خانم محق اطلاعاتی که در مورد اینترنت اکسپلورر دادین درست نیست.
لطفا اطلاعات درست رو با ذکر منبع ذکر کنید
ای بابا خانم محق من یه خط نوشتم چون حس و حال این بحث رو نداشتم، آدم رو گیر میندازینا.
اولا در مورد اینکه اینترنت اکسپلورر “خود به خود پرکاربرد ترین مرورگر هست و تا به همین روال پیش بریم، خواهد بود” باید بگم که StatCounter (که مرجع معتبری برای وبترکینگ هست) نشون میده میزان استفاده کاربران در مورد IE سیر نزولی داره، برای کروم سیر صعودی داره و در مورد فایرفاکس تقریبا ثابته.
اینجا: http://gs.statcounter.com/#browser-ww-monthly-201007-201107
ثانیا با این هم موافق نیستم که اکثر نرمافزارهای تحت وبی که با ابزارهای میکروسافت نوشته میشن بهترین کارایی رو در IE دارن. شما ایران رو نگاه نکنین که خیلی از سایتها فقط روی IE کار میکنن. اونها برنامهنویسشون الدنگ بوده!
دقت کنین که تکنولوژیهای برنامهنویسی وب (از جمله asp و php) سرور-ساید هستن یعنی برنامهی تحت وب، روی سرور (که به مرورگر کاربر ربطی نداره) کامپایل میشه بعد یه کد DHTML برای کلاینت فرستاده میشه. لذا اگه سایتی مثل raja.ir کاربر رو ملزم به استفاده از IE میکنه، برنامهنویسش رو باس گرفت دار زد.
ثالثا وقتی گفته میشه یک مرورگر ناامنترینه حفرههای امنیتی اون رو در نظر میگیرن نه تعداد بدافزارهای طراحی شده برای استفاده از اون حفره رو.
کافیه یه سر به سایت های کاربردی ایران مثل سازمان سنجش و بعضی خریدهای اینترنتی بزنین تا دلیل استفاده بیشتر رو بفهمین.
هرچند گوگل کروم مرورگر محبوبه منه ولی مشکل از اونجا شروع میشه که با دیفالت کردن یک مرورگر دیگه اکسپلورر از کار میفته و برای خرید یه بلیط ناچار به پاک کردن مرورگر محبوبتون میشین
ضمناً عنوان پست صرفاً “جهت جلب مشتری” است.
ظاهرا این خبر تکذیب شده… اینم لینک تکذیبش:
http://www.narenji.ir/3091
شاید!
ولی من ترجیح میدم تکذیبش رو از یه جای بهتری بخونم!
لایک
نارنجی وبلاگ نسبتا معتبریه. من کمتر دیدم جفنگ بنویسه.