اينقدر فكر نكنيد !!!

با سلام،

هنوز جاي اميدواريه كه مي بينم چند نفري پيدا مي شن كه به محيط زيستشون فكر مي كنن و واسش ارزش قائلند. به هر حال اين لطفيه كه در حق خودشون دارن. عكسي كه هفته پيش وبلاگ خوشگلمون رو يه خورده مزين كرده بود مربوط به شهريه كه داريم توش زندگي مي كنيم. بله، تهران! مكان دقيقش نهر وسط بلوار كشاورز.

منظره يك بند وسط اين نهره كه تنها جلوي زباله ­هاي چند متر از اون رو گرفته. اين عكس رو چند هفته پيش وسط يک روز كاري گرفتم. واقعاً ديدن چنين منظره­ایي تو يكي از شلوغ ترين مكان­هاي شهر نشان از چيه؟

اين بارزترين بلاييست كه ما، بله خود ما !!، بر سر محيط زيستمون مي­اريم و تنها منظره زيبايي نيست كه تو اين شهر قابل رؤيته! نماي حباب سياهي كه شهر رو توي خودش جا داده، از بيرون شهر يا از روي كوه­ها هم خيلي ديدنيه. اينها چيزي نيست جز شاهكارهاي آدمك ­هاي متحرك اين حباب. يكي از دوستان به افزايش تعداد موش ­هاي صحرايي در سطح شهر و طرح موجود براي از بين بردن آنها اشاره نمود. آيا اين معضل از رشد بي رويه جمعيت ما انسان­ها آن هم در سطح شهرهايي چون تهران بزرگتر است؟؟ ما خود را مالك زمين دانسته (نه فرزند آن) و به خود جرأت كنترل جمعيت انواع مختلف موجودات زنده را مي ­دهيم. حال غافل از آنكه چه كسي بايد جمعيت ما را كنترل نمايد؟!!! به راستي با وجود نرخ رشد جمعيت موجود، تا چند سال آينده تهران قابل زيست خواهد بود؟!

بدتر از اين آنكه مي گويند كشور ما ظرفيت افزايش جمعيت تا سقف 120 ميليون نفر را دارد و نگرش رشد جامعه اسلامي نگرش موجود در بخش عظيمي از دولتمردان اين مرز و بوم است. به راستي افزايش مسلمانان تقليدي به سود چه بخشيست، اسلام يا جامعه؟ مگر ما چه گلي به سر اسلام زده ­ايم كه مسلمانان تقليدي بعد از ما بزنند (البته خودم را مي گويم)؟ پس بهتر نيست با حفظ همين جمعيت و رشد فرهنگ خود در سطح بين المللي (حتي در بخش زيست محيطي) باعث گسترش مسلمانان تحقيقي شويم تا بدين نحو هم به اسلام و هم به جامعه خود نفع رسانده باشيم؟

منتشرشده توسط

8 دیدگاه در “اينقدر فكر نكنيد !!!”

  1. من یه سوال دارم:
    رشد جمعیت و وضعیت محیط زیست تو ونکوور چه جوریاس؟

  2. جدا از شوخی:
    من یه چیزو نفهمیدم:
    مسلمان بودن تقلیدی و افزایش اون ربطی به محیط زیست داره؟مثلا منظورتون اینه که اگه این جمعیت تهران که مسلمونند اگه مسلمون نبودن تهران تمیز تر بود؟

  3. سلام،
    نه، اشتباه نکنید. منظور دیدگاه غلط سردمداران ماست مبنی بر دارا بودن پتانسیل رشد جمعیت که جدا از جنبه های اقتصادی و فرهنگی از نظر زیست محیطی نیز اشتباه است. حال اینکه چرا آنان این دیدگاه را دارند قسمت اعظم آن برمیگردد به افزایش تعداد گوینده لا ا… الا ا… .(همان دیدگاه مربوط به دوران انقلاب) ولی باید گفت که این دیدگاه با توجه به اوضاع کنونی کاملاً غلط است. دیدگاه این حقیر این است که با این شرایط سعی در حفظ جمعیت موجود نموده تا (حداقل) از نظر زیست محیطی به بحران نرسیم و برای رفع شدن خواسته آنان مبنی بر گسترش اسلام بهتر است رویه را عوض نموده و سعی در بهتر نمودن وجهه اسلام در سطح جهان کنیم تا با پیوستن مسلمانانی تحقیقی (مسلمانان واقعی) به این دین مبین آن را به شیوه ای صحیح گسترش دهیم. حال بگذریم که سواران بر این حکومت با روندی که در پیش گرفته اند حتی مسلمانان تقلیدی (چون غالب ما مردم ایران) را نیز از اسلام بیزار کرده اند.
    به امید آن روز که آن موعود بیاید.

  4. آقا حرف سیاسی نزن!!!
    لا اقل وایسا از گیت فرودگاه امام خمینی که رد شدی بعدش هرچی بد و بیراه خواستی بگو!
    یه وقت کار دست خودت میدیا!!!
    ولی واقعا منم مثل احسان ا… متاسفم.
    بشر هرچی میکشه از دست خودش میکشه. معمولا از جهلش بعضی مواقع هم از علم زیادیش . دو تاش مایه عذابه!
    واقعا راست گفتن که “از ماست که بر ماست”

  5. اینکه کشور ما ظرفیت افزایش جمعیت تا سقف ۱۲۰ میلیون نفر را داره به نظر من یک نگرش نی بلکه زایده تخیل یَه عده آدمای مرفه و بی درده که از روی جهل و نادونی همچین حرفی رو زدن
    بعدشم به قول دانشمندي :”شما نمُخواد دیگران رو مسلمون کُنِد, بیِد این جوونای مسلمونی که دارم رو کاری کُنِد که مسلمون بِمونَه”

  6. مطلب جالبی بود که آدمو یجورایی به فکر وا میداشت..
    من می دونم ما هر چی می کشیم از دست این استعماره D:
    آقای عکاس ترین من آخر نفهمیدم باید فکری بکنیم یا همون که اول گفتین فکر نکنیم بهتره؟

  7. سلام،
    اين عنوان گوشه كنايه اي بود به دوستان تا بلكه قدري در اين مطلب انديشه كنند كه به عنوان مثال در مورد خود شما نتيجه داد و شما كه در مطلب قبلي نظري بيان ننموده بوديد اين مطلب را مورد عنايت قرار داديد.
    بدون شك بايستي به اين موضوع فكر كرد ولي پيش از آنكه دير شود.
    يادمان باشد كه زود دير مي شود و ضرر اصلي آن مستقيماً متوجه خود ما و نسل هاي بعد از ماست.
    پس بياييد از همين جمع كوچك خودمان شروع كرده و اين موضوع را بيشتر مورد توجه قرار دهيم.

دیدگاه‌ها غیرفعال هستند.